Telefoonnummer

0623111150

Email

info@samtosha-praktijk.nl

Mijn naam is Carla Louwerier en ik ben zo lang ik me kan herinneren geïnteresseerd in alles wat de mens in zijn of haar menselijk bestaan tegenkomt en beïnvloed.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd, mooie reizen gemaakt en op deze manier kennis gemaakt met diverse culturen, tradities en rituelen en vooral de kwaliteiten mogen ontdekken van wat dit ons allemaal te bieden heeft.

In een periode die voor mij zowel fysiek als mentaal uitdagend was ben ik me er opnieuw bewust van geworden dat de mens tot zoveel meer in staat is.

Mede daardoor is mijn interesse in de mens en de verbinding tussen lichaam en geest alleen maar meer aangewakkerd. Waar ligt de kracht van de mens en hoe geef je jezelf alle ruimte binnen de werveling van alle interactie om je heen.

Massage, yoga, klank en Reiki zijn mooie ingangen om dit te ontdekken. De kwaliteit van de stilte en de adem. Luisteren naar wat jouw lichaam en geest je aan geeft. Ik nodig je uit om weer bij jezelf te komen, de kracht te ervaren in je eigen basis. Je van daaruit op te richten met een open blik naar buiten, maar vooral met alle ruimte voor jezelf.

“BRINGING THE MIND HOME”