Telefoonnummer

0623111150

Email

info@samtosha-praktijk.nl

Schrijf een recensie

Nogmaals hartelijk dank voor de zorgzame en liefdevolle massage. Erg ontspannen en mooie nieuwe input in mijn persoonlijke proces, dank daarvoor Chiara.

– – – – –

Lieve Carla wilde je nog graag berichten, het gaat beter met mijn rug, zo fijn en sta weer stevig in mijn schoenen. Zo dankbaar dat ik bij jou ben geweest. Dankjewel L.

– – – – –

“Druk druk druk’, ik hoor het mezelf vaak zeggen, maar Carla haalt de snelheid eruit 😉 .Opladen doe ik bij haar op de massagetafel. Naast een massage geeft Carla zoveel meer; ze deelt haar vakkennis, ze geeft je de persoonlijke aandacht en neemt je mee in een heerlijk ontspanning. Carla geeft mij echt elke keer weer de juiste ontspanning op het juiste moment. Ik beveel dan ook iedereen Carla haar massages aan! Echt een cadeautje voor jezelf of een cadeautje om door te geven.

Het is fijn Dirry!

– – – – –

Bij Carla heb ik het gevoel dat ik thuiskom in mezelf. Even aandacht en tijd om te voelen of juist los te laten in een veilige omgeving. Alles in een sfeer van gekoesterd en verzorgd worden met oog voor het kleinste detail zoals zachte handdoeken, een warme bank en lekker geurende oliën. In stilte, bij een rustig muziekje of een fijn gesprek onderga ik de behandeling. Ik mag zelf aangeven waar ik behoefte aan heb. Carla luistert naar wat mijn lichaam aangeeft, wat het nodig heeft. Na afloop een glaasje water of een kopje thee en daarna ga ik met een ander gevoel naar huis. Mijn lichaam is blij met het cadeautje aan mezelf. Een volgende afspraak is al gemaakt want als je zorgt voor jezelf kun je beter zorgen voor een ander. Dank je wel Carla voor jouw goede zorgen ik kijk alweer uit naar de volgende keer. Liefs Katinka

– – – – –

En zo is het alweer een week geleden dat ik op de bank bij jou lieve Carla een “Ayurvesische massage” mocht ondergaan. Ik kwam weer bij jou terug na al eerdere keren geweest te zijn. Elke keer weer voel ik vooraf al de aandacht naar mij komen…….het voorwerk, de intentie, de samenwerking/delen van …….

En dan kom ik door de deur van de praktijk binnen in het warme bad, de rust, alles wat er is…….zo welkom, zo liefde.

Na eerst het kopje thee en het landen/praten mag ik gaan liggen op een heerlijk verwarmde matras en dan gaat de reis beginnen. Elke aanraking, elke cel in mij werd geraakt…….Er is geen tijd, er is geen haast, er is de pure zachtheid en liefde die ik mag ervaren door deze aanrakingen. De zorgvuldigheid, steeds het afstemmen, het aanvoelen, de juist oliën, klank/muziek ……..dan na de behandeling word ik even heerlijk bij mezelf gelaten en daarna kom je terug en zijn er geen woorden alleen maar onvoorwaardelijke liefde. Wat een reis samen met jou en alles erom heen. Ook weer de zorg en aandacht voor het afronden…. Carla, lieve Carla dank dat jij dit mij zo heb kunnen geven, dat ik in vertrouwen jou zo kon ontvangen, dat we samen zo mochten reizen……en wat werkt het door…..er gebeuren zoveel dingen, die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Diep, diep dankbaar en zeker kom ik weer bij je terug………veel liefs Gonny