Telefoonnummer

0623111150

Email

info@samtosha-praktijk.nl

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt in de Samtosha-Praktijk ga je akkoord met de huisregels en algemene voorwaarden die je kun vinden op deze site.

Er wordt alleen op afspraak behandeld.

Omdat ik geen wachtkamer heb ben je vanaf 5 minuten voor de behandeling welkom in de praktijk.

Een afspraak kan 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd, daarna ben ik genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen.

Mocht er sprake zijn van overmacht dan zal de afspraak in onderling overleg verzet worden naar een later tijdstip.

Tijdens de eerste afspraak is er voorafgaand aan de behandeling een kort intakegesprek.

In dit gesprek stel ik een aantal vragen over o.a. je fysieke en geestelijke gezondheid, medicijngebruik etc.

Bij een volgende afspraak wordt er voorafgaand aan de behandeling gevraagd of hierop nog aanvullingen of wijzigingen zijn.

Geef aan of je ergens last van hebt en of er ergens rekening mee moet worden gehouden m.b.t. je gezondheid, medisch of psychisch, of andere zaken die van belang kunnen zijn voor de behandeling.

Mocht je bij een arts of therapeut onder behandeling zijn en/of medicijnen gebruiken overleg dan altijd eerst met de behandelaar of je een massage mag ondergaan.

Bij twijfel kan er mogelijk af worden gezien van een behandeling, ook als er tijdens een massage of behandeling blijkt dat er een aanleiding is om niet verder te gaan kan de behandeling gestaakt worden.

Ik kan je bv. niet masseren als er sprake is van een contra indicatie , meer daarover kun je vinden in de algemene voorwaarden op deze site.

Indien er informatie wordt achtergehouden over eventuele ziektes, blessures, kan de Samtosha-Praktijk niet verantwoordelijk worden gehouden voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.

Uiteraard is alle informatie strikt vertrouwelijk en zal deze als zodanig behandeld worden en niet aan derden verstrekt worden.

Erotische massages worden in de Samtosha-Praktijk niet gegeven en zijn ook niet bespreekbaar.

In de praktijk zijn hygiƫne en ethiek vanzelfsprekend.

Van jou verwacht ik dat je schoon op de afspraak verschijnt en jij mag verwachten dat de praktijkruimte en de gebruikte materialen schoon zijn.

Tijdens de behandeling is je mobiele telefoon uit, even tijd voor jezelf zonder gestoord te worden.